*Verplicht veld

Vul het formulier in en neem direct deel

U kan een voucher voor 2 volwassenen voor 4 nachten winnen in het 4*hotel Alpenhof in Hintertux incl. halfpension en een “Zillertal Superskiing Pass” voor 3 dagen per persoon.

Double-click to edit this text

Hotel Alpenhof ligt hoog in de bergen in Hintertux, bijna aan het einde van het Tiroler Zillertal, en is de perfecte locatie voor uw ontspannen vakantie in de Oostenrijkse Alpen. Pal voor de deur van uw superior viersterrenhotel begint de prachtige natuur. Rondom het Alpenhof schieten de bergen de hoogte in, het panorama met de hoge toppen en de nabijgelegen gletsjer trekt bezoekers van over de hele wereld. Het moderne wellness- en SPA-centrum in Hotel Alpenhof biedt op een oppervlakte van 2800 m² alles wat u zich maar kunt wensen. In het lekker warme overdekte gedeelte en ook buiten in de frisse berglucht in de alpine tuin kan uw ziel opleven en kunt u nieuwe energie opdoen voor de dagelijkse opgaven.

Neem hier deel

Waar wacht je nog op?

Win een wintervakantie in Zillertal, Oostenrijk met INTERSPORT

Louter eindeloze pistes, hellingen met een dik pak sneeuw, een fascinerende bergwereld en de eerste sporen in de sneeuw trekken, wat is er mooier in de winter!

Op 535 pistekilometers biedt het Zillertal puur sneeuwplezier met heerlijke carvingtrajecten, lange sportieve dalafdalingen en uitdagende routes voor echte profi’s. Elf funlines zorgen voor plezier bij jong en oud. Adrenalinejunkies kunnen zich ook nog eens uitleven in acht snowparks en op talrijke, makkelijk te bereiken freerideroutes. Met andere woorden: in de vier vakantieregio’s van het Zillertal – Fügen-Kaltenbach, Zell-Gerlos, Mayrhofen-Hippach en Tux-Finkenberg – is voor elke wintersporter wat wils: ideale afdalingen, perfect geprepareerde pistes en natuurlijk culinaire specialiteiten die het gehemelte strelen.

Zillertal

Voor meer informatie: www.alpenhof.at/alpenhof-hintertux

INTERSPORT is op wereldniveau marktleider in de verkoop van sportartikelen met meer dan 6200 winkels in 58 landen.

Bij INTERSPORT vindt u de grootste merken en eigen merken onder één dak. Wat voor sport u ook beoefent en ongeacht uw niveau, u bent steeds op zoek naar de laatste technologische snufjes, de laatste modetrends, maar ook naar comfort, kwaliteit en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Onze exclusieve merken zullen aan al uw verwachtingen voldoen.

Voor meer informatie: www.intersport.be 

Hotel Alpenhof

INTERSPORT Belgium

Deze voucher is geldig voor het winterseizoen 2019/2020 nl. van 7 december 2019 t.e.m. 19 april 2020. Reservatie op basis van beschikbaarheid en op vezoek van de winnaar.

Voor meer informatiehttps://winter.zillertal.at/nl/